Ιατρείο Καρδίτσας

Ιατρείο Καρδίτσας

Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με τους νομούς της Καρδίτσας και των Τρικάλων θεωρήσαμε χρέος μας να διευκολύνουμε τους κατοίκους των όμορων νομών, επεκτείνοντας την επιστημονική μας δραστηριότητα με ένα νέο ιατρείο, πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα συστήματα ενδοδοντίας, εφάμιλλο ως προς την υλικοτεχνική του υποδομή με το ιατρείο της Λάρισας, στην πόλη της Καρδίτσας.

Επιπροσθέτως, ως προς το Πρότυπο Ακτινολογικό Κέντρο που δημιουργήσαμε, η καινοτομία του έγκειται στη λειτουργία, όχι μόνο Ψηφιακού Πανοραμικού Ορθοπαντομογράφου, αλλά και Οδοντιατρικού Υπολογιστικού Τομογράφου Κωνικής Δέσμης (CBCT). Πρόκειται για το μοντέλο NewTom GO (2020), το οποίο παρέχει υψηλής διαγνωστικής αξίας ακτινογραφικές εικόνες, σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση των ασθενών από την εκπεμπόμενη ακτινοβολία.
Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο ακτινολογικό κέντρο είναι οι εξής:

  • Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία ενηλίκων και παιδιών.
  • Οδοντιατρική Υπολογιστική Τομογραφία (CBCT) – Dental Scan

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του μοντέλου NewTom GO είναι η τεχνολογία Safebeam που εξασφαλίζει την ελάχιστη ακτινοβολία με την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια. Το πεδίο ακτινοβόλησης κυμαίνεται από 6×6 έως 10×10. Η μέγιστη δυνατή ανάλυση του μηχανήματος ορίζεται στα 80μm.
Όσον αφορά την πανοραμική ακτινογραφία, με μία λήψη παρέχεται η δυνατότητα πέντε διαφορετικών πανοραμικών τομών, επιλέγοντας αυτήν με την καλύτερη απεικόνιση.

Υπάρχει δυνατότητα εξέτασης τρισδιάστατης απεικόνισης της κροταφογναθικής άρθρωσης και μερική απεικόνιση των ιγμορείων άντρων.
Το ειδικό λογισμικό NNT viewer το οποίο θα παραλαμβάνεται σε DVD μαζί με όλη την ακτινογραφική εξέταση από εσάς, είναι απλό και εύχρηστο, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα σχεδιασμού εμφυτευμάτων από ειδική βιβλιοθήκη, σχεδιασμού σημαντικών νεύρων καθώς και οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα μέτρησης.

Το εξελιγμένο λογισμικό διαθέτει, επίσης, το πρόγραμμα aMAR το οποίο έχει τη δυνατότητα διόρθωσης των artifacts που αποτελούν τον συνήθη περιορισμό τόσο των πανοραμικών όσο και των αξονικών τομογραφικών απεικονίσεων.

Υπάρχει η δυνατότητα λήψης bitewing πανοραμικών απεικονίσεων για έλεγχο τερηδονικών βλαβών σε παιδιά και ενήλικες.

Επιστημονικά υπεύθυνη ορίζεται Οδοντίατρος – Ακτινολόγος, η οποία εισήχθη στο τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, κατά τη διάρκεια του οποίου έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα κρατικών υποτροφιών (ΙΚΥ) και αποφοίτησε το 2015.

0011 Kasabali Maria
0017 Kasabali Maria
0018 Kasabali Maria
0020 Kasabali Maria
0028 Kasabali Maria
0029 Kasabali Maria
0036 Kasabali Maria
0045 Kasabali Maria
0049 Kasabali Maria
0002 Kasabali Maria
0003 Kasabali Maria
0004 Kasabali Maria
185851199 206674497755423 3605258432192027090 N (1)