Ιατρείο

Ιατρείο

Στο Ιατρείο μας παρέχονται υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες σε ένα καθαρό, φιλόξενο και ήρεμο περιβάλλον. Τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των ανωτέρω υπηρεσιών είναι ο πλέον σύγχρονος επιστημονικός και υλικοτεχνικός εξοπλισμός του ιατρείου, σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου.

Μερικά από τα βασικά στοιχεία του ενδοδοντικού εξοπλισμού, εκτός των βασικών ενός οδοντιατρείου, είναι τα εξής:

Μικροσκόπιο (Global G6)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην εποχή της τεχνολογίας, η μεγάλη ισχύος μεγέθυνση παρέχει πολύ περισσότερες οπτικές πληροφορίες για τη διάγνωση και τη θεραπεία οδοντικής παθολογίας. Η αυξημένη οπτική λεπτομέρεια που παρέχεται από την υψηλή μεγέθυνση μειώνει την ασάφεια και καθιστά καλύτερη και αποτελεσματικότερη την αντιμετώπιση των περιστατικών από τη διάγνωση έως και την ολοκλήρωση τους. Στην ενδοδοντία, όπου έχει σημασία η λεπτομέρεια, θεραπεύεις σωστότερα ότι μπορείς να δεις, και σε επίπεδο ριζικών σωλήνων αυτό είναι εφικτό μόνο με τη χρήση μικροσκοπίου. Κλινικά, υπάρχουν περιστατικά που δεν μπορούν να έρθουν εις πέρας, χωρίς τη χρήση μικροσκοπίου.

 

 

Ψηφιακό Ακτινογραφικό Μηχάνημα (KODAK RVG 6100)

Η τελευταία γενιά ηλεκτρονικών ανιχνευτών ακρορριζίου και η ψηφιακή ακτινογραφία βοηθούν στον ακριβή υπολογισμό του μήκους εργασίας και την ελαχιστοποίηση της δόσης ακτινοβολίας που λαμβάνουν οι ασθενείς. Η ψηφιακή ακτινογραφία, με ανάλυση πάνω από τις 20 lp/mm, μας δίνει μία πολύ λεπτομερή εικόνα και αποτελεί ένα από τα πλέον χρήσιμα όργανα για τη διάγνωση και την ενημέρωση των ασθενών.

ΠΛΑΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ (SOREDEX DIGORA OPTIME)

 

 

 

 

Η 5η γενιά της μονάδας DIGORA ™ Optime συνεχίζει την ενδοστοματική επανάσταση απεικόνισης που ξεκίνησε από το αρχικό DIGORA® πριν από 20 χρόνια. Ο σύντομος και εύχρηστος σχεδιασμός καθιστά την ενδοστοματική απεικόνιση περισσότερο διαισθητική και αποτελεσματική από ποτέ. Γρήγορος χρόνος επεξεργασίας, εικόνες που εμφανίζονται και είναι έτοιμες για διάγνωση σε δευτερόλεπτα. Η γρήγορη, αυτοματοποιημένη επεξεργασία εικόνας, η βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας και ο σχεδιασμός του, καθιστούν το DIGORA ™ Optime ισχυρό μέσο στην ποιοτική φροντίδα των ασθενών.

 

 

 

 

 

 

Εντοπιστής ακρορριζίου

 

 

 

 

 

Χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του μήκους των ριζικών σωλήνων και παρέχει τη δυνατότητα επίτευξης μιας σωστής τεχνικά Ε.Θ. και σε εγκυμονούσες όπου αντενδείκνυται η λήψη ακτινογραφιών.

 

Morita Tri Auto ZX2

 

 

 

 

Το πιο καινούριο και σύγχρονο μηχάνημα ενδοδοντίας και, ταυτόχρονα, εντοπιστής ακρορριζίου. Προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική προπαρασκευή του συστήματος των ριζικών σωλήνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μηχανοκίνητα συστήματα για την προπαρασκευή των ριζικών σωλήνων

 

 

 

 

Για την ενδοδοντική θεραπεία χρησιμοποιείται ένα πλήθος εργαλείων Νικελίου – Τιτανίου (Ni-Ti) σε συνδυασμό με μικροεργαλεία χειρός και τεχνικές που επιτρέπουν μία ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ενδοδοντικών περιστατικών, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ενδοστοματική κάμερα

Ο ασθενής μπορεί μέσω της οπτικοποίησης να έχει πλήρη γνώση και κατανόηση της διαδικασίας από τη διάγνωση έως και το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας.

 

System B Cordless Obturation System

Για την επίτευξη της τρισδιάστατα ερμητικής έμφραξης των ριζικών σωλήνων.

Υπέρηχοι EMS και Satelec με ειδικά ξέστρα ενδοδοντίας

Η χρήση τους καθιστά ευκολότερη τη διάνοιξη και εξερεύνηση του πολφικού θαλάμου, την ανίχνευση των στομίων των ριζικών σωλήνων, την ενεργοποίηση των υγρών διακλυσμού, την αφαίρεση αξόνων και σπασμένων εργαλείων κ.ά.

Ειδικά συστήματα τοποθέτησης ΜΤΑ

Για την αντιμετώπιση ιατρογενών συμβαμάτων ή παθολογικών καταστάσεων όπου ενδείκνυται η τοποθέτηση ΜΤΑ .

Masseran kit

Για την αφαίρεση μεταλλικών θραυσμάτων ή ενδορριζικών αξόνων από το ριζικό σωλήνα.

Root ZX Mini Apex Locator - Morita

Χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του μήκους των ριζικών σωλήνων και παρέχει τη δυνατότητα επίτευξης μιας σωστής τεχνικά Ε.Θ. και σε εγκυμονούσες όπου αντενδείκνυται η λήψη ακτινογραφιών.

Odontiatros Endodontologos 0001
Odontiatros Endodontologos 0008
Odontiatros Endodontologos 0010
Odontiatros Endodontologos 0015
Odontiatros Endodontologos 0026
Odontiatros Endodontologos 0032
Odontiatros Endodontologos 0033
Odontiatros Endodontologos 0054
Odontiatros Endodontologos 0062
Odontiatros Endodontologos 0110
Odontiatros Endodontologos 0112
Odontiatros Endodontologos 0118
Odontiatros Endodontologos 0119